En Här är din guide till Ölets Dag i LINKÖPING.

Sveriges största pubWalk någonsin - Vi slog Svenskt rekord 2017!

Årets PubWalk under ÖLETS DAG går av stapeln ONSDAGEN DEN 18 JULI mellan kl 16 & 22 i centrala Linköping.

Syftet är att lyfta fram hur  trevligt det är gå en pubrunda med gamla vänner  och med alla nya vänner som man  träffar under en pubwalk, dessutom får du lämna din stambar för ett stund och besöka nya (och gamla) ölbarer... å sedan får du ju självklart möjliheten att upptäcka en mängd nya öl på fat och flaska. Självklart erbjuds mer än öl på Ölets Dag, alla barer som är med serverar även vin, cider och alkoholfria alternativ.

Det är gratis att delta i sommarens pubrunda nr 1, anmälan sker i formuläret som du finner i menyn.

 

Hur funkar det

1. ANMÄL dig hÄr & nu

Föranmälan görs här på hemsida för att underlätta incheckningen vid Folke Filbyter.

Vi tar även emot sena "ströanmälningar" på plats den 18:e men hoppas de flesta föranmäler sig, hjälper ju självklart vår adminstration och barernas preppning.

OBS! - Anmälan kostar ingenting och är inte bindande.

 

2. Sprid till dina vänner

Sprid info till vänner, arbetskamrater och alla andra som du vill ska med ut på stan för en öl. Glöm inte att be dom att anmäla sig här på PubWalk.se.

3. Checka in vid Folke

Mellan kl 16 och 19 kommer vi finnas vid statyn av  Folke Filbyter på Stora Torget, här bockar vi av dig och du får ditt armband som  du visar upp när du anländer på respektive krog.

Vi kommer att lotta ut presentkort och ölprylar på ditt nr som finns på ditt armband, glöm inte därför se till att baren noterar din ankomst, ett besök ger dit en "lott" dvs ju fler barer du besöker under Ölets Dag så ökar dina vinstchanser. 

4. Pubrundan startar

Nu börjar din pubrunda, det finns ingen speciell ordning utan man går runt i vilken ordning man vill till våra anslutna barer.

Listan över de ca 20 krogar i centrala Linköping som erbjuder aktiviteter/erbjudanden under Ölets Dag kommer att finnas här i början av nästa vecka.

När du hämtar ut ditt armband på Stora Torget får du dessutom tillgång till en Guide på nätet där mer info om vad som händer presenteras
.

Kläd dig efter väder så att du inte fastnar :)

 

5. När du beställer

Alla deltagare uppmanas visa upp sitt deltagarnummer i baren vid köp, detta oavsett om en av er betalar nota och bjuder :) Ju fler barer som noterar  dint armbandsnummer så ökar ju dina vinschanser  under Ölets Dag :)

Noteringar hjälper även PubWalk.se att sammanställa antal besök inför årets rekordetförsök i Pub Walk under Ölets Dag.

 

6. Sista beställningen

 "Du kommer när du kan och går när du måste"
 

PubWalk.se uppmanar dig att ta såväl rundan som ölen i en takt som bidrar till att kvällen blir ett trevligt minne. 

Varannan vatten är frivilligt men ett avbrott då och då om du känner för det uppmuntras. 

Parasoll eller paraply?

Här ger vi en kort väderprognos som hjälper dig planera din pub walk, man vill ju inte fastna för länge på ett och samma ställen under pubrundan pga dåliga kläder vid dåligt väder :) 

Några Partners...